במפגש זה התארחנו במשרדי Vision.BI בבני ברק וזכינו לפיצות, בירות ולהרצאות מעניינות בנושא Big Data.
אנטוניו הסביר על האתגרים והפתרונות של הביג דאטה, על S3, Athina, Data Lake,EMR, Redshift Spectrum, Elastic Search וכיצד שימוש בכלים הנכונים ובצורה הנכונה יכול לחסוך כסף רב לארגון שמעונין לבצע/כבר מבצע ביג דאטה.
ע"פ ההקשבה בחדר והשאלות שנשאלו ניכר בעליל שהנושאים הנ"ל קלעו למשתתפי הכנס.
אלון לקח אותנו לשנות החמישים במאה הקודמת על מנת להסביר לנו את מקור השם קונטיינרים וכמובן הקשר שלהם למחשוב ענן, מהו דוקר וכיצד האורקסטרציה עוזרת לנצח על המנגינה הזו.
את הטכנולוגיה הזו היה צריך לממש ב Rivery .Rivery הינה פלטפורמה עננית לאחסון מידע ממקורות מידע שונים ומשמשת כבסיס נתונים אחד לניתוח המידע. המערכת עושה שימוש בקונטיינרים לטעינת הנתונים.
אך כמובן שלא הכל מושלם במוצרי המדף הקיימים וצוות Rivery היה צריך לתפור פתרון שידאג שכל הרכיבים מבצעים את עבודתם ללא כשלים, כל זאת בצורה יעילה, אוטומטית וחסכונית.
אלון פירט בהרחבה באילו כלים וטכנולוגיות נוספות הצוות השתמש כדי להתגבר על כל האתגרים שצצו במהלך הפיתוח.
סקרנים? צפו במצגת
לפרטים נוספים על Rivery
Oops! Something went wrong while submitting the form