✕ סגור 
צור קשר
תודה על ההתעניינות .

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

24.05 - עמית וילרה מחברת ITLogic הוסמך ברמה הגבוהה ביותר - כשגריר שותף של Aruba

israelclouds
|
May 24, 2017
alt="blogs"
alt="blogs"
alt="blogs"
Event
title="Google"
Events

עמית וילרה, ממקימי חברת האינטגרציה ITLogic ומי שמשמש כ- CTO של החברה, הוסמך כ-  Aruba Partner Ambassador במסגרת תכנית השותפים של חברת HPE.

מדובר במעמד השותף הבכיר ביותר של פתרונות Aruba. בתוכנית משתתפים 50 מומחי תקשורת הנתונים הטובים ביותר בין שותפיה של Aruba באזור EMEA.

לעמית ניסיון רב בעולמות ה-Networking  ואבטחת המידע אשר הכרחיים לביצוע הטמעות מורכבות של מוצרי ARUBA והינו בעל הסמכת Aruba Certified ClearPass Professional (ACCP) המעניקה לו ידע נרחב בקונפיגורציה, הטמעה ותחזוקה של מערכות מסוג זה.

ARUBA אשר נרכשה לפני כשנתיים על ידי HPE, מתמחה בפיתוח ושיווק פתרונות אבטחת מידע, בקרות גישה לרשת ואספקת תשתיות תקשורת אלחוטית.

חברת ITLogic זיהתה יתרונות שוק משמעותיים במוצרי ARUBA ולכן זיהתה את ARUBA כאחד ממנועי הצמיחה הגדולים שלה בשנה הקרובה. מומחי החברה ביצעו הטמעות משמעותיות ומוצלחות של מוצרי החברה בארגונים רבים בישראל.

עמית וילרה. קרדיט: יח"צ

אודות ITLogic

חברת ITLogic נוסדה ב-2013 ומתמחה בביצוע פרויקטים מורכבים במערכות תקשורת המחשבים והליבה של ארגונים. לחברה ניסיון של יותר מ-20 שנה בתחום המחשוב לחברות וארגונים והיא בעלת ניסיון רב בתחום טכנולוגית ה-IT. בין היתר פועלת החברה בהקמת תשתיות וירטואליזציה וביצוע המרה של שרתים, ייעוץ וליווי פרויקטים בתחום המחשוב, תכנון ופריסה של תשתיות תקשורת, בתחום שירותי הענן ואבטחת המידע ועוד. לחברה לקוחות רבים מכל תחומי המשק הישראלי.

לחץ לכתבה המקורית

הירשם לרשימת הדיוור של IsraelClouds

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

מילון מונחיםהשירותים שלנו תנאי שימושהרשמה לניוזלטרמדיניות פרטיות